Autor: 021.rs

Novi Sad
04.04.2018.
21:02 > 21:03
Stanari iz Ulice Mileve Marić 5 traže da se njihova zgrada, kao i još nekoliko susednih, snime kako bi mogli da ih ozakone i legalizuju.
  • NVV

    05.04.2018 14:52
    @Paor
    Mnogo si ti pametan. Pre nego sto pocnes da pise gluposti raspitaj se i saznaces da vecina tih stanova je deljena zaposlenima u drzavnim firmama i socijalnim slucajevima. Zgrrade nisu mogle da se legalizuju jer je neimar propao i nisu sve radove odradili do kraja pa zgrade nisu dobile upotrebnu dozvolu. Bolje je da cutis.
  • Preciznost

    05.04.2018 09:33
    Dragi Paore, uvek je najviše kriv onaj koji omogući da se nešto sumnjivo dešava u državi. Zato su političari navodno i došli na vlast, da uređuju državu. Ostali ljudi nisu dužni o tome da misle (korisno je, ali nisu dužni), oni samo koriste situaciju. Uređene država ima jasne okvire u kojima se svi, ali baš svi građani kreću. Znači onaj koji je omogućio nebuloze treba i da odgovara zbog posledica.
  • Pićuka

    05.04.2018 08:40
    Paor@ Te zgrade je zidao "Neimar" pre 20 i vise godina. To je bila "gradska" firma i grad je tome kumovao a sada se prave blesavi. Bili su jako pametni kada su prodali Neimar i išli na otvaranje BIG-a koji je sagrađen na parceli Neimara. Kada je gazda to završio ostatak Neimara je oterao u stečaj a nije rešio zaostale problem sa Neimarovim stanovima. Gde su tada bili gradski čelnici?
  • Paor

    05.04.2018 07:45
    Užas
    Ako su im zgrade dignute bespravno treba ih srušiti, a njih najuriti na ulicu, jer su počinili kriminogenu aktivnost.
    Dokle će u ovoj državi da se tetoše kriminalci koji dižu zgrade bespravno, a neki građani se kao fol prave blesavim i useljavaju u takve zgrade, lažući da o tome nemaju pojma.

    Svaka budala zna da jedni građani poštuju zakon, a drugi ga konstantno krše.
    Ne kupuje sirotinja stanove, i ona ne gradi kuće, a ovi sbvakako da su daleko od sirotinje, ali svakako jesu prevaranti i kriminalci.

    Dok ja idem da kupim stan u zgradi koja je legalna, pa kupim čak i manji stan, jer cena takvog stana je veća od onog divlje izgrađenog, a onda neko hoće da ih stavi u istu ravan sa našim zgradama umesto da ih sruši.
    To je bezobrazluk, jer dažbine gradu ti stanari i investitori takvih zgrad anisu platili, pa su za ušteđeni novac kupili i veće stanove, nego što su drugi građani kupovali u legalno izgrađenim zgradama..
  • jovan2

    04.04.2018 23:05
    gde god nadjes zgodno mesto ti zgradu posadi...
  • Ovca

    04.04.2018 22:11
    Urbanizam
    Zavod za urbanizam uopste ne znam kakvu funkciju ima u ovom gradu osim da uzima pare
    Nista sto je gradjeno posle osamdesetih nije uredjeno, urbanizovano
    Lopovluk i sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna